Uusi apu tupakoinnin lopettamiseen – filtterillä lopetat asteittain Emilii Dove

Kaupallinen yhteistyö

christian-sterk-174005

Harva onnistuu lopettamisessa ilman apukeinoja. Uudenlaisessa menetelmässä tupakointi lopetetaan asteittain 28 päivässä filttereiden avulla. Näin vieroitusoireisiin ja muihin haasteisiin voi totutella vähitellen.

Pelkkä päättäväisyys ei aina riitä – tarvitaan työkaluja

Suomalainen tupakoija polttaa noin 20 savuketta päivässä. Toisin sanoen päivän aikana tulee eteen 20 erilaista tilannetta, jossa pitäisi osata sanoa ei. Silloin ei aina pelkkä päättäväisyys ja tahdonvoima riitä.

Pinttyneen tavan karsimiseen tarvitaan jotain konkreettisempaa, oikeita työkaluja, joiden avulla tilanteesta pääsee yli.

Uudet Smooff-filtterit sopivat erityisen hyvin sellaiselle, jolle omista tavoista luopuminen tuntuu haastavalta. Smooffin avulla tupakointia ei tarvitse lopettaa kerralla. 28 päivän ohjelman aikana valmistaudutaan henkisesti vanhasta tavasta irtaantumiseen ja fyysisesti nikotiinin vähenemiseen veressä. Näin vieroitusoireet eivät kasva liian hallitseviksi.

Miten Smooff toimii?

Smooff vähentää elimistöön pääsevän savun ja nikotiinin määrää asteittain. Paketti sisältää neljä erilaista filtteriä, ja jokaista käytetään seitsemän päivän ajan. Filtteri kiinnitetään aina savukkeen oman filtterin kärkeen tupakoinnin ajaksi.

Smooff-filtterit hyödyntävät ilmakehän ilmaa laimentaen savukkeesta savuja ja nikotiinia, samalla keräten terveydelle haitallisia kemikaaleja filtterin sisään.

chart

Kuva. Kullakin filtterillä on eritasoinen nikotiinin ja savun suodatusaste.

 

Miksi ja miten aiot lopettaa?

Oma motivaatio lopettamiseen on välttämätöntä. Mutta vastaa myös kysymykseen, miksi haluat lopettaa. Kirjoita vaikka lista kaikista niistä syistä, joiden takia lopettaminen kannattaa juuri sinun elämäntilanteessasi. Vastaukset tulevat auttamaan sinua silloin, kun tuntuu siltä, että lopettaminen ei suju.

Lisäksi kun sinulla on valmis suunnitelma, miten aiot lopettaa, olet jo pitkällä ja onnistuminen on paljon todennäköisempää.

Smooff paketissa on lisäksi yksityiskohtaiset ohjeet sekä henkilökohtainen motivaatiokortti. Siitä saa ohjausta ja tukea päivittäin. Muiden kokemuksista voi myös olla apua ja niitä voi lukea tästä linkistä.

Omat Smooff-filtterit saat apteekista ja Askelterapia.fi-verkkokaupasta. Tuotteen suositushinta on 49,90€.

Artikkeli on tuotettu kaupallisessa yhteistyössä Sabora Pharma Oy:n kanssa.

vastustuskyky
Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Lue myös nämä

Erektiohäiriölääke Cialikselle halutaan reseptivapaus

Kaksi lääkejättiä, Sanofi ja Lilly, löivät hynttyyt yhteen tuodakseen markkinoille Cialiksesta (tadalafiili)…

Terve potilas -lehdessä esillä nyt miehen terveys

Uusi Terve Potilas -lehti on ilmestynyt! Tällä kertaa teemana on miehen terveys. Lue myös jääkiekkoilijaperheen aktiivisesta…

Pesuainekapseleista voimakkaita myrkytysoireita

Pyykinpesuainekapselit ovat aiheuttaneet voimakkaita myrkytysoireita yksittäisillä pikkulapsilla. Kapselit voivat muistuttaa karkkeja tai…

Asiakas vai potilas?

Jokainen ruokakaupan ovesta sisään menevä henkilö on asiakas. Mutta miksi pitäisi kutsua…