Askel kohti parempaa unta Emilii Dove

Kaupallinen yhteistyö

Unella on yhtä suuri merkitys terveydelle kuin ravinnolla ja liikunnalla. Hyvät yöunet ehkäisevät esimerkiksi masennusta, ylipainoa, diabetesta ja sydän- ja verisuonitauteja. Uni on ihmiselle välttämätöntä ja sen tulisi olla sekä määrällisesti että laadullisesti hyvää.

Unesta ja sen laadusta on viime vuosina puhuttu paljon. Unta häiritseviin tekijöihin voi pitkälti itse vaikuttaa. Kun olosuhteet ovat oikeat, nukahtamisaika lyhenee ja syvän unen vaihe pitenee. Molemmat tavoittelemisen arvoisia ja unen laatua parantavia seikkoja.

Mutta kuinka moni meistä lopettaa esimerkiksi ruutujen tuijottamisen kaksi tuntia ennen nukkumaan menoa? Ehtiikö päivän menolta rauhoittua? Entä miten on iltasyömisten laita?

Nukahtamis- ja unilääkkeet ovat vain tilapäinen apu, eikä niitä pitäisi käyttää pitkäjaksoisesti. Lisäksi hoitosuosituksen mukaan unilääkkeisiin turvautumisen sijaan tehokkaampaa on unettomuuden syyn löytäminen ja hoitaminen.

Monet unen laatua parantavat asiat vaativat kurinalaisuutta ja suunnitelmallisuutta. Onneksi löytyy myös helppoja ratkaisuja, kuten tyyny, peitto ja patja.

Valitse sinulle oikea tyyny

Tyydytkö mukautumaan tyynyysi vai valitsetko mieluummin tyynyn, joka mukautuu sinuun? Tyynyn valintaan kannattaa perehtyä, koska sängyssä vietetään kolmannes vuorokaudesta. Ei ihme, että uni vaikuttaa kokonaisvaltaisesti virkeyteen ja terveyteen.

Idocare tyynyt muotoutuvat kehon mukaan tukien selkää ja niskaa. Oikeanlainen, sopiva tyyny voi helpottaa ja poistaa niskan ja selän kipuja. Näin unen laatu paranee, mikä taas lisää virkeyttä ja johtaa nopeampaan palautumiseen. Kaikki sarjan tuotteet ovat 100% allergiavapaita.

Nukutko selälläsi, kyljelläsi vai vatsallasi? Helmi ja Pääsky tyynyt ovat kaikkiin tilanteisiin hyviä valintoja, sillä ne soveltuvat eri asennoissa nukkuville. Kyyhky-tyyny taas sopii selällään tai kyljellään nukkuvalle.

Visel-tyyny muotoutuu kehon lämmön ja painon mukaan, antaen niskalle optimaalisen tuen. Visel-tyynyllä nukkuessa paine jakautuu tasaisesti, jolloin verenkierto paranee ja kivun ja puutumisen tunne niskassa vähenee. Tämä tyyny sopii erityisesti selällään ja kyljellään nukkuvalle. Huomaa, että jos vaihdat tavallisesta tyynystä muotoiltuun tyynyyn, totuttelu voi viedä hetken. Aluksi niska voi tuntua jäykältä ja pää kipeytyä. Oireet menevät kuitenkin usein nopeasti ohi ja samalla vanhat niska- tai selkäsäryt saattavat poistua.  

Idocare on Mediteamin oma tuotemerkki, joka syntyi halusta kehittää laadukkaita, unen laatua parantavia tuotteita. Tyynyjen lisäksi sarjaan kuuluu patjoja ja peittoja. Visel tyynyä lukuun ottamatta, tyynyt voi pestä pesukoneessa 60 asteessa. Rumpukuivaus on suositeltavaa, mutta jos kotona ei ole kuivausrumpua, kannattaa pesukoneeseen panna pari tennispalloa tyynyn kanssa.

Mediteamin verkkokauppa tuo tuotteet entistä helpommin kaikkien saataville. On paljon ihmisiä, jotka kaipaisivat apua arkeensa, mutta joiden on hankala päästä ostoksille. Verkkokauppa tuotteineen tuo kaivattua helpotusta esimerkiksi liikuntaesteisille, haja-asutusalueella asuville ja liikkumisen haastavana kokeville ikäihmisille.

Verkkokaupan laaja tuotevalikoima tukee arjen askareita ja auttaa parantamaan vointia. Esimerkiksi pienapuvälineet tukevat kotona asumista ja parantavat kodin turvallisuutta.  Lisäksi verkkokaupassa pääsee tutustumaan laajaan hoitosukkavalikoimaan, joita voi hankkia Mediteamin asiantuntevilta jälleenmyyjiltä.

Jotta verkkokaupasta ostaminen olisi mahdollisimman helppoa ja sujuvaa, asiantuntija-apumme on kätevästi saatavilla. Asiakaspalvelu toimii chatin, puhelimen sekä sähköpostin välityksellä.

P.S. Tyynynsuojus, joka laitetaan tyynyliinan ja tyynyn väliin, takaa hygieenisyyden, sillä tyynyn sisälle kertyy helposti eritteitä ja sitä myöten bakteereita.

Artikkeli on tuotettu kaupallisessa yhteistyössä Mediteam Oy:n kanssa.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Lue myös nämä

Siitepölyallergian takia apteekkiin, ei lääkäriin

Hyvin ohjattu itsehoito riittää suurelle osalle allergisista, sanoo Apteekkarilehden artikkelissa lastentautien ja…

Pehmeiden rasvojen käyttö suojaa dementialta

Terveellinen ruokavalio keski-iässä voi vähentää myöhäisiän dementian riskiä. Pehmeiden, tyydyttymättömien rasvojen käyttö…

Kauneutta purkista? Tai ainakin hyvinvoivaa ihoa

Kasvojen ihonhoito kiinnostaa minua, mutta ilmeisesti myös blogin lukijoita: Louis Widmerin tuotepakettien…

Kasvuseula.fi analysoi lapsen kasvua

Uusi vanhemmille tarkoitettu internet-työkalu tarjoaa analysoitua ja luotettavaa tietoa oman lapsen kasvusta…