Arganöljy tekee käsivoiteesta paremman Emilii Dove

Kodistani löytyy 11 erilaista käsivoidetta. Niitä on ympäri taloa ja käsilaukkuja. Lähes kaikki ovat aktiivisessa käytössä. Käsivoide, kuten moni muukin asia, pitää olla helposti saatavilla, jotta sitä tulee käytettyä.

Käsien ihoa kuluttavat erityisesti usein toistuva käsien pesu, kylmyys ja kuiva ilma. Syksyllä ja talvella kuiva sisäilma ja kylmä ulkoilma rasittavat myös käsien ihoa. Kuiva iho voi ärtyä, punoittaa ja tuntua epämukavalta. Jos kuivaa ihoa ei hoida, voi siihen tulla halkeamia.

Kuivumisen ehkäisemiseksi kädet tulisi rasvata säännöllisesti ja aina pesun jälkeen. Samalla kannattaa voidella kyynärpäät, jotka liian helposti kuivuvat korpuiksi.

Kotimaisen hyvinvointituotesarjan uutuus Elivo Arganöljy käsivoide sisältää luonnollista, antioksidanttirikasta arganöljyä ja kotimaista rypsiöljyä, jotka yhdessä tekevät ihosta miellyttävän pehmeän. Voide ravitsee, korjaa, pehmentää ja suojaa ihoa.

Tuotteen sisältämät glyseroli, aloe ja pantenoli kosteuttavat ja E-vitamiini toimii antioksidanttina. Iholle neutraalin voiteen pH-arvo on 5. Voide ei sisällä parabeeneja tai väriaineita.

elivo käsivoide

Elivo Arganöljy käsivoide lupaa imeytyä nopeasti ihoon – tahraamatta. Ja sen se tekee. Harvoin löytää käsivoiteen, joka levittyy ja imeytyy yhtä hyvin kuin tämä. Käsirasvassa nämä ominaisuudet ovat tärkeitä, koska käsillä pitää päästä heti taas tekemään.

Voiteen kosteuttava vaikutus säilyy yllättävän pitkään. Voide tuntuu käsissä, vaikka vähän väliä tulee käytettyä kosteuspyyhkeitä ja lotrattua veden kanssa. Pienen lapsen kanssa elämä on välillä yhtä käsienpesua.

Elivon käsivoide pääsee helposti TOP 3 listalleni, ellei jopa kärkipaikalle. Yhä useammin huomaan hakevani juuri tätä voidetta, vaikka lähempänä olisi muitakin vaihtoehtoja.

Käsivoide ei ole hajusteeton, vaan siinä on mieto hypotuoksu. Se tarkoittaa sitä, että valmiste ei sisällä EU:n kosmetiikka-asetuksessa mainittuja yleisimpiä tuoksuallergeeneja. Hypotuoksut siis sopivat suurimmalle osalle allergikkoja, vaikka täyttä varmuutta ei voida taata.

Hypotuoksua on käytetty myös Elivon arganöljyä sisältävässä vartalovoiteessa, jossa tuoksu onkin voimakkaampi kuin käsivoiteessa. Se on vain hyvä asia, koska hypotuoksuna on käytetty mustikkaa. Syötävän hyväntuoksuinen vartalovoide tekee vartalolle saman kuin käsivoide käsille – ravitsee, korjaa, pehmentää ja suojaa.

Avainlipulla merkitty käsivoide on saatavilla apteekeista noin neljällä eurolla. Vartalovoide on saatavilla vain rajoitetun ajan. Artikkeli on tuotettu yhteistyössä Midsona Oy:n kanssa.

  1. Olen käsivoidefriikki! Sain juuri kulutettua loppuun Nivean käsivoiteen, jossa oli arganöljyä. Käsilaukussanikin on yksi käsivoide. Yöpöydän laatikosta löytyy yksi käsivoide ja yksi vartalo- ja käsivoide. Kylppärissäkin taitaa vielä olla jokin vartalovoide. 😀

    1. Meitä käsivoidefriikkejä löytyy!
      Jos joku voidemerkki ei miellytä, sen voi yleensä käyttää jalkavoiteena. 😉

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Lue myös nämä

Kaksikielisyys hidastaa aivojen vanhenemista – opi uusi kieli 3 kuukaudessa

Kaksikielisyydestä on etua myös silloin, kun ikää alkaa kertyä. Uuden tutkimuksen mukaan…

Aloita sinkki-imeskelytablettien käyttö heti flunssan alettua

Dosentti Harri Hemilä Helsingin yliopistosta kannustaa flunssapotilaita kokeilemaan sinkki-imeskelytabletteja flunssan hoidossa. Päivittäisestä…

Ksylitolin kariesta ehkäisevä vaikutus kyseenalainen

Tuoreen Cochrane-katsauksen mukaan ksylitolin kariesta ehkäisevää vaikutusta ei ole aukottomasti todistettu. Tieto…

Miten olisi puolukkajäätelö?

Kyllä on Nestléllä pokkaa. Viime viikolla sähköpostiin tuli tiedote, jossa sanottiin: ”Syyssadon…