Roosa nauha -keräys on alkanut Emilii Dove

Vuoden 2015 keräys pyörähtää tänään käyntiin. Rintasyövän vastaista taistelua ei ole voitettu – joka vuosi yhä yli 4800 naista sairastuu rintasyöpään. Roosa nauhalla on valtavan suuri merkitys, se on suurin ja tunnetuin syöpäkeräys Suomessa. Osallistu sinäkin keräykseen.

Keräyksen tämänvuotisena lämminhenkisenä teemana on Käsi sydämellä, joka symboloi välittämistä. Vuoden 2015 Roosa nauha -designin on luonut vaatesuunnittelija Katri Niskanen. Nauhassa on nähtävissä auttamista symboloivat kädet. Katri Niskaselle käsien piirtäminen ja suunnitteleminen nauhaan oli hyvin luontevaa, sillä hän työskentelee käsiensä kautta.

roosa_nauha_2015

”Pienillä teoilla on väliä. Haluan omalla panoksellani tukea syöpätutkimusta, sekä kannustaa ihmisiä huolehtimaan itsestään ja toisistaan. Suunnittelin kädet nauhaan symboloimaan auttamista ja välittämistä”, Niskanen kertoo.

Tee sinäkin pieni, mutta välittävä teko – osta Roosa nauha 2015. Nauhoja on saatavilla ympäri Suomen mm. seuraavilta jälleenmyyjiltä: Lindex, Prisma, S-market, Alepa, Sale, ABC-Market, Sokos, Emotion, Taito Shop, Yliopiston Apteekki ja paikalliset syöpäyhdistykset.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Lue myös nämä

Proteiinia aamupalaan

Proteiini aamupalalla pitää nälkää paremmin kuin aamupala ilman proteiinia. Yhdysvaltalaiset tutkijat jopa…

Säännöllinen ateriarytmi suojaa nuoria lihomiselta

Säännöllinen ateriarytmi suojaa nuoria lihomiselta. Perinnöllisesti lihomiselle alttiimmillakaan paino ei nouse enempää…

Sokeriton tammikuu

Tipaton tammikuu on varmaan jo lähes jokaiselle tuttu käsite. Siihen osallistuu noin…

SuomiAreena: Apteekeille lisää vastuuta

Joka toinen suomalainen pitää tärkeänä rokotuspalvelua, jossa esimerkiksi kausi-influenssarokotuksen voisi saada apteekkikäynnin…